MONIPUOLINEN
KOMPONENTTI­VALMISTUS

Komposiittien työstö ja koneistuspalvelut

Valmistamme FNA/FRC-ovia kuljetuskoreihin ja perävaunuihin. Tuotantoyksikössämme Ala-Ähtävällä, Pedersören kunnassa, valmistetaan päivittäin ATP-hyväksyttyjä FNA/FRC-ovia, jotka toimitetaan kuljetusteollisuudelle.

Tuotteet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Työntekijämme tekevät huolellista työtä ja huolehtivat siitä, että lopputuote täyttää asiakkaan asettamat vaatimukset.

Leikkaamme osia mittatilaustyönä muun muassa hiilikuitukankaasta, lasikuidusta japregreg-materiaalista. Veneteollisuuden välikemateriaalit ovat yksi erikoisaloistamme. CNC-leikkauskoneella voimme leikata useimmat pehmeät materiaalit, säädämme ne sinun tarpeitasi varten.

Veneteollisuuden komponentit pitävät meidän CNC-jyrsimen lämpimänä. Toteutamme ennen kaikkea vanerin, sisus- ja välikemateriaalien tarkkuusjyrsintää. Suurin osa materiaaleista on meille tuttuja ja valmistamme kaikkea suurista kokonaisuuksista pieniin komponentteihin.

Tarvitsetko erikoisratkaisua?

 

Sinulla voi olla idea, mutta et ole täysin varma, miten edetä sen kanssa. Soita meille! Autamme sinua hienosäätämään ideasi! Teemme piirustukset tai annamme palautetta ja teemme muutoksia omaan luonnokseesi. Me hoidamme valmistuksen ja huippuasennuksen ja saat valmiin tuotteen, käyttövalmiina, toimitettuna suoraan sinulle.

 

Tämän helpommaksi se ei enää muutu!

REFERENSSIT

AB EKERI OY

”Essframen tahto jatkuvaan palveluidensa ja tuotteidensa parantamiseen ja kehittämiseen yhdistettynä heidän kykyynsä käydä rakentavaa dialogia, jossa asiakkaan toiveet ovat aina keskiössä, on syy siihen, että olemme Ekerillä erittäin tyytyväisiä monivuotiseen yhteistyöhömme.”

Matti Laurila, toimitusjohtaja

AB ESSMA OY

”Usean vuoden kokemuksella Essframesta alihankkijana voimme nostaa esiin heidän joustavuutensa ja toimitusvarmuutensa kahtena vahvana perusteena meidän hyvälle yhteistyölle”

Joakim Vik, toimitusjohtaja, AB ESSMA OY

MEISTÄ

Essframen siemen kylvettiin jo 70-luvulla, kun Johan Fellman yhdessä veljiensä kanssa perusti mattojen asennus ja tapetointiliikkeen. Liike, jonka nimi oli Bröderna Fellman myytiin ja siitä tuli myöhemmin Biskops Jakobstad.

80-luvulla Johan Fellman omistautui täysin moottoriveneiden sisustukseen. Hän lähti liikkeelle tyhjästä rungosta ja suunnitteli sekä toteutti veneiden sisustuksen.

YHTEYSTIEDOT

  Urban Fellman

  Toimitusjohtaja

  Robin Eklund

  Tuotantovastaava / Hankinnat

  Charlotte Lillmåns-Snellman

  Hallinto / Viestintä

  Johan Vähäkangas

  Tuotantovastaava, CNC

OY ESSFRAME AB

 

Ravaksentie 37

68810 Ala-Ähtävä

Suomi

LASKUTUSTIEDOT

  Verkkolaskut:
  e-laskuosoite: 003726779681
  Maksunvälittäjä: Maventa O
  Maksunvälittäjän ID: 003721291126

  Sähköpostilaskut PDF-muodossa:
  26779681@scan.netvisor.fi
  Yksi lasku per tiedosto.

  Paperilaskujen lähetysosoite:
  Oy Essframe Ab
  26779681
  PL 100

  80020 Kollektor Scan

  FINLAND

  Kaikki muu posti lähetetään seuraavaan osoitteeseen:

  Oy Essframe Ab
  Ravaksentie 37
  68810 ALA-ÄHTÄVÄ
  FINLAND